Duurzaam én stijlvol: humidifyer van De Retourboer

Hoeveel producten heb jij afgelopen tijd online besteld en retour gestuurd? Verkeerde kleur, toch anders dan je verwacht, te klein of je hebt toch wat anders bedacht... Dit komt je vast bekend voor!

 

Veel (nieuwe) geretourneerde producten die retour komen bij grote webshops gaan vaak niet terug de voorraad in, maar belanden op een grote hoop en verdwijnen uiteindelijk de prullenbak in. Dat is toch zonde? De Retourboer controleert deze producten en biedt ze vervolgens een tweede leven. Dat is niet alleen goedkoper voor jou, maar ook veel beter voor het milieu.

 

En waar worden wij plantenliefhebbers nu blij van? Juist, luchtbevochtigers. De koude liggen (hopelijk nu echt) achter ons, maar onze plantjes hebben alsnog baat bij een hoge(re) luchtvochtigheid in huis. Ik gebruik sinds kort Oskar, de middenmaat luchtbevochtiger van het merk Stadler Form. Wat ik er zo prettig aan vindt? Genoeg:

-          Oskar bevochtigd ruimtes tot 50m2

-          Oskar heeft een geïntegreerde hygrometer

-          Oskar staat op pootjes

-          Oskar is energiebesparend en bevat een silver cube

-          In Oskar zit ecologisch filtermateriaal

-          Oskar heeft een houder voor etherische geuroliën

 

-          Oskar heeft een mooi design

Luchtbevochtiger Oskar van De Retourboer (reservoir: 3500 ml)
Luchtbevochtiger Oskar van De Retourboer (reservoir: 3500 ml)

Dat Oskar zo’n groot bereik heeft vind ik erg fijn, want sinds wij zijn verhuisd staan de meesten van mijn planten in een veel grotere (45m2) huiskamer dan voorheen. En de geïntegreerde hygrometer houdt precies bij hoe hoog de luchtvochtigheidsgraad is. Hoe hoog die moet zijn, ligt maar net aan het soort planten wat je hebt, maar de meesten worden blij van een luchtvochtigheidsgraad tussen de 40% en 60%. Oskar kun je met behulp van verschillende standen instellen op het voor jou gewenste niveau. Heeft ie dat niveau bereikt, stopt Oskar met bevochtigen. Omdat de luchtbevochtiger op pootjes staat heeft de vloer minder ‘last’ van de damp. Oskar werkt op koudwatertechniek, een manier van bevochtigen die erg zuinig is qua energiegebruik. Daarbij zijn de filters van Oskar gemaakt van ecologisch materiaal en de silver cube zorgt voor een continue uitstraling van zilverionen die de groei van kiemen en bacteriën in de luchtbevochtiger tegengaat. Ook kun je met behulp van deze luchtbevochtiger je huis voorzien van heerlijke geuren, door zijn houder voor etherische geuroliën. Tot slot wil het oog wat en het design van Oskar is superstrak.

De ledlampjes in het display zijn dimbaar
De ledlampjes in het display zijn dimbaar

Deze luchtbevochtiger koop je nieuw bij Stadler Form voor maar liefst € 149,00, maar bij de Retourboer voor €117,95. De productconditie (n.a.v. controle door De Retourboer) is C: dat betekent dat het product lichte (verpakkings)schade heeft. In mijn geval was alleen de doos open geweest, ik heb nog geen krasjes kunnen ontdekken. Wil je nog meer kosten besparen? Dan kun je deze luchtbevochtiger ook nog ophalen bij De Retourbour in Nijkerkerveen. 

 

Je shopt luchtbevochtiger Oskar bij De Retourbour hier.